Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Lucky-Kitty vit keramik vattenfontän

Snittbetyg: 3.78 (9 recensioner)

Recensioner

2017-07-28
Recensent: Emma
Denna fontän har jag haft i många år, har tidigare använt diverse olika plastfontäner min ville ha en mer hygienisk. Denna är toppen, låter inget, lätt att rengöra och katterna dricker jättebra ur den. Har numera två stycken och har bara fått byta motor i min gamla en gång.
Flödet på vattnet går att reglera på reglaget samt att man inte ska vika slangen.
2016-06-13
Recensent: Lisa
Bytte till denna modell då den jag hade tidigare plaskade och lät hela nätterna.
Den här är definitivt snyggare och helt tystgående, men katten tycker sämre
om den och dricker mindre, förmodligen pga den mesiga strålen som bara
sipprar fram vatten - inte alls som på bilden. Jag hoppas att Supercat kommer
svara på mitt mail ang detta och att jag får en fungerande.
2013-12-22
Recensent: Kerstin
Mina katter gillade den direkt. Har märkt att de dricker betydligt oftare än innan :)
2013-10-04
Recensent: Frida
väldigt smart och bra fontän. min katt älskar den och den är tystlåten! Men i beskrivingen av denna vattenfontän står det att inte ens den starkaste katten kan flytta på den och att den är läckagefri. Men det är ofta jag kommit hem och min katt flyttat på den och det är vatten över hela golvet!! Där av det låga betyget!!
2013-08-28
Recensent: Jasmine
Den första vattenfontänen jag köpt, och katten tyckte om den nästan direkt. Tidigare har hon bara druckit några enstaka gånger, kanske någon gång per dag. Vi fick fontänen igår, och vi har märkt skillnad i att hon dricker oftare nu. Den är tyst och gör det den ska. Tycker om den väldigt mycket :)
2013-01-10
Recensent: Heidi
Mina katter dricker ur fontänen, den enda gång den låter är när vattennivån är låg. Snygg och får plats i bänkdiskmaskinen :)
2012-09-04
Recensent: Lova
Jag har provat flera olika vattenfontäner (drinkwell, freshflow och cat it) och detta är utan tvekan den jag är mest nöjd med! Tyst, lättdiskad, inga dyra filter, katterna älskar den och det är i mitt tycke den snyggaste av de fyra. Katterna har gillat alla de olika varianter. Ytterligare ett plus är just att den är i keramik, min ena katt som har svarthaka har aldrig varit så fin om hakan som efter att jag bytte till lucky kitty.
2012-08-16
Recensent: Marie Anita
Hade velat sätta ett stort rött minus på denna men det tillät inte siten. Var tvungen att ge 1 stjärna.
Hade stora förväntningar på denna snygga fontän utan filter. Efter 1 månad stående på golvet har min katt totalvägrat att dricka ur Lucky kittyn. Totalt utslängda dyra pengar som jag inte vill rekommendera till någon. Klart besviken. Har gått tillbaka till min Drinkwell som har en riktig vattenstråle som katter brukar uppskatta.
  • 2012-09-13
    Johanna
    Jag skulle gärna vilja prova den men är tveksam om mina katterna skulle gilla den och priset är ju rätt högt, kanske du är intresserad av att sälja din?
  • 2012-09-13
    Johanna
    Jag skulle gärna vilja prova den men är tveksam om mina katterna skulle gilla den och priset är ju rätt högt, kanske du är intresserad av att sälja din?
2012-04-23
Recensent: LenaMarie
Den första vattenfontänen jag skaffade, hörde många som klagade på ljus och att det läckte ut vatten då katterna var i fontänen. Jag hade is i magen tills denna fontän kom, då slog jag till. Den är tyst, lättskött och katterna älskar den. Jag har som vana att varje morgon fylla fontänen full så det finns extra med vatten. Rengör den 3ggr i veckan men det behövs nog inte så ofta men jag gör det så gärna. Det är en akvariepump som driver vattnet med hjälp av en liten slang så det är jätte enkelt att rengöra. Rekommenderar att köpa rengöringskitet för att kunna rengöra plastslangen ordentligt för annars läggs det beläggningar där. Jag rekommenderar denna varmt, även hunden gillar denna fontän :)