Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Da Bird

Snittbetyg: 4.92 (25 recensioner)

Recensioner

2017-03-05
Recensent: Marie
Bästa kattvippan som finns ! Jättebra att man kan köpa refill och bara byta ut. Båda katterna tycker detta är den roligaste leksaken. Skönt med lång vippa också, speciellt när man är lat och kanske inte orkar lämna soffan , så får katten ändå springa runt mycket när den jagar vippan.
2015-02-09
Recensent: Jennie
Köp! Mina katter blir som galna efter denna. Skulle rekommendera att köpa refill till direkt (som jag dessvärre inte gjorde). Det är roligt att tugga på fjädrarna nämligen :)
2014-09-08
Recensent: elin
Mina båda katter älskar den! Helt klart favoritleksaken!
2013-09-17
Recensent: Camilla
Köpte en sån här till mina katter som vanligtvis tycker att vippor är okej, men inte så mycket mer. De är helt hysteriska när de ser denna. Super! :)
2013-09-07
Recensent: Sofia
Rekommenderar verkligen denna leksak. Min katt leker inte länge eller speciellt aktivt i vanliga fall. Men när denna tas fram blir de en väldig fart på han, hopp och skutt och spring. Absolut hans favorit!
Bästa leksaken jag köpt!!
2013-09-03
Recensent: Maybrith
Jättekul, den bästa leksaken både ute och inne. Ska beställa flera (många!!)
2013-08-08
Recensent: Katja
Håller med, helt otroligt! Jag har haft min katt i över ett år och aldrig förut sett henne flämta som en hund - hon kan inte sluta leka! Bättre än laserpekaren till och med!
2013-07-15
Recensent: Joakim
Alla våra katters favorit också!! :)
2013-07-02
Recensent: Terese
Jättebra leksak som fortfarande är hyfsat intressant här hemma om man roterar leksaker/fjädern på kroken. Vill dock varna för att lämna din katt själv med DaBird eller lämna den på ett sätt så att din katt kan komma åt den. Min ena katt lyckades bryta sig in i skåpet när jag inte var hemma, vilket hon aldrig gjort tidigare under sina 9 år. Den andra katten tuggade i sig nästan hela snöret (inte kroken som tur var) och det var bara ren tur att det slutade bra och att snöret kom ut utan operation. Jag kan verkligen rekommendera DaBird och kommer beställa ytterligare en, men jag kommer som sagt vara oerhört försiktig framöver och alltid ha uppsikt över katterna när den är framme. När den inte används får den förvaras inlåst.
2013-04-17
Recensent: Jasmine
En leksak min Bengal fullkomligt älskar! Han tröttnar aldrig, men somnar gott efteråt:) Man får se nya sidor av honom man aldrig sett förut;)
Tyvärr gick den första "fågeln" sönder väldigt snabbt, men jag hade köpt en reserv redan från början. Sedan tycker jag att spöt går i två delar under leken alldeles för lätt. men jag ångrar inte att jag köpte Da Bird!
2013-04-11
Recensent: Tomas
Detta är i princip den enda leksaken oci ungen finner intressant, han blir galen!
Tur att det finns refill då den slaktades på 6dagar, från intensiv lek dock. Men helt klart värt en fjäder i veckan!
2013-02-05
Recensent: Malin
En riktig hit! Min ragdoll-tjej ÄLSKAR den här och hon flyger verkligen när hon försöker fånga den!
2013-02-03
Recensent: Kirsi
Mina katter älskar DA Birden. Dom vet var den finns och mellan varven går dom dit för att visa matte att det är dags att leka. Går jag ens i närheten av skåpet så är Chelsea och Vitnos där direkt och hoppas på att matte ska ta fram DA Birden. Har haft Chelsea fastnaglat i magen när jag tagit fram den, så exalterade blir dom av leksaken. Väldigt populär.
2013-01-07
Recensent: Susanna
Överlägsen favorit hos båda våra katter. Ena kissen har krupit in i garderoben och hämtat den själv och den andra kom släpandes på den mitt i natten när leksuget föll an.
Enda nackdelen är att den nöts upp ganska snabbt. Bra dock att det finns refill.
2012-12-14
Recensent: Jacob Oscar Axel Svante
Magiskt bra leksak! Jag har haft katt hela livet - och aldrig sett någon av dem så exalterade över en leksak som nu över Da Bird. Utmärkt för innekattens dagliga motion och sysselsättning. Extra plus för att spöet och längden på linan anpassats så att människan inte behöver stå böjd under leken
2012-10-18
Recensent: Beatrice
Nu ligger båda sötnosarna på golvet och flåsar. Superbra leksak som verkligen tar tillvara på katters energi!
Det voltas, hoppas, och springs iväg med "fågeln" samtidigt som det morras när den ena lyckats fånga den och vill ha den
för sig själv. Speciellt bra för innekatter som inte får springa av sig lika mycket som utekatter. Ska bli intressant att se om jag kan locka fram kattungen i mina seniorer hemma hos mamma med denna ;)
2012-09-26
Recensent: Magdalena
Min lilla Ragdoll ääälskar den här! Han letar efter den överallt. Har bytt gömställen flera ggr för att han drar fram den hela tiden. Ingen bra idé att lämna obevakade, då ryker fjädrarna illa kvickt :P
2012-09-04
Recensent: Philippe
Den roligaste vippan enligt mina katter. Jättebra med långt snöre och lång pinne, ger mycket spring- och hoppmöjligheter! Fjädern håller bra och gör det där oemotståndliga ljudet - lika roligt varje gång :)
2012-02-03
Recensent: Ninette
Fantastisk leksak! Hade ingen aning om vilka volter och hopp min katt kunde göra......
2011-12-17
Recensent: Doris
Det här är en favoritleksak. Jättebra att man kan byta ut fjädrarna mot andra saker. Har även köpt Cat catchers möss och flygfän och satt på det här spöt, det funkar jättebra. Dock rekommenderar jag inte Cat catchers spö, det funkar inte alls, det är för kort och man får inte samma sving med det.
2011-11-16
Recensent: Annika
Supersuccé hos bengalen här hemma! Hon bara ääälskar den här vippan med fjädrar och verkar inte kunna få nog av den :-).
2011-10-30
Recensent: Anna
Absolut bästa leksaken! Dom är helt galna i den!
2011-09-16
Recensent: sandra
Instämmer till fullo med övriga kommentarer. Min svår-flörtade 4åriga lurvboll blev om än möjligt än mer förtjust än mina 2 nya bebistroll. Med andra ord kanon, ett måste ha oj som tokiga de blir i dem.

Perfekt att leka med denna en halvtimme innan sängläge för en själv, då kan jag lova att mina 6st katter sover som stuckna grisar HELA natten och vi med;).
2011-05-01
Recensent: Sofia
Rekommenderas! Får min svårflörtade katt att bli som en kattunge igen :)
2011-03-20
Recensent: Anna-Greta
Våra katters absoluta favorit! Ingen leksak har varit så populär som denna, som är lika rolig månad efter månad.


Andra kunder har även tittat på: