Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Ryggsäck Timon

Snittbetyg: 4.50 (4 recensioner)

Recensioner

2016-12-06
Recensent: Lena
Otroligt bra väska, använder den ofta pga min innekatt som jag regulärt är ute och vandrar med då jag använder rygsäcken för att säkert få honom till och från skogsområdet. Stabil nog för att han kan sitta uppe på rygsäcken och rymlig är den också trotts stor katt :-) !
2016-12-05
Recensent: Marlene
Jättebra väska som avlastar - särskilt bra om man har en större katt som vi (5,4 kg). Mysig dyna i botten och bra utrymmen att öppna upp så kissen enkelt kommer in och ut ur väskan. Också stort plus för snabb hantering och trevligt bemötande från tjejerna på Supercat - här kommer vi att handla fler gånger!
2014-11-04
Recensent: Emelie
Otroligt nöjd med denna produkt! Min katt på 7,5 kg har aldrig känts lättare. Han stormtrivs och vill knappt lämna väskan när vi kommit fram. Rekommenderar denna starkt!! Ergonomisk för ryggen.
2013-09-06
Recensent: Katja
Väldigt stabil väska där katten får bra plats både när väskan är på ryggen och när den ligger ner. Alla luckor är genomtänkta. Det som drar ner mitt betyg är att den har en väldigt hård kant som gav mig blåmärken i svanken. Jag höjer betyget om jag lyckas lösa det...