Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Cykelkorg i rotting med dyna

Snittbetyg: 4.25 (4 recensioner)

Recensioner

2017-09-07
Recensent: Carin
Lagom stor för min katt men tyvärr väldigt smala och konstiga "hängen" så den gick inte alls att hänga på min cykel som har helt vanliga fästen. Den ramlar av direkt så vågar inte använda den som den är nu. Ska testa om det går att bygga om den lite för returfrakten gör att jag lika gärna kan behålla den.
2015-05-18
Recensent: Christine
Fick precis hem denna och provkörde den med katten. Den sitter bra på styret och är rejäl i konstruktionen. Fungerade superbra och katten gillade den!
  • 2017-01-23
    Asbjörn
    Går det att enkelt flytta den mellan flera cyklar?
2012-06-27
Recensent: Ellynore
Precis så bra som jag förväntade mig! Dock förväntade jag mig också att det kanske inte skulle fungera så bra med att bara hänga korgen på mitt cykelstyre (där handtagen går uppåt) men det ordnade min far och bror så fint med metallplattor som stöd under korgen och ståltråd som vi "sydde ihop" korgen och plattorna med, samt spände fast de böjbara hängena runt styret med ytterligare ståltråd. Fungerar finemang till min hund på (hela) 6 kilo! Extra plus till sidans ansvariga som frågade om jag ville ha denna korg istället för att behöva vänta på den andra (i vide) - det var faktiskt denna jag ville ha från början och jag är supernöjd!
2011-06-22
Recensent: johan