Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Kattens No.1 Klösträd

Kattens No.1 är en serie dansktillverkade klösträd med hög kvalité som håller länge! Klösmöblerna har extra tjocka pelare med en sisalcocosmatta istället för lindat sisalrep, pelarna är förstärkta i skruvfästena och klösträden har dessutom en smart lösning för att spänna fast dem mot taket ordentligt. När man har haft 1 eller 2 "vanliga" klösträd förstår man varför Kattens No.1 det bästa valet av klösträd!

De är stilrena, snygga och stabila - och de håller länge - precis som det ska vara!

Kattens No.1 har ännu en stor fördel, det är att alla delar går att köpa lösa som reservdelar. Det innebär att du inte behöver köpa ett nytt klösträd när kattens favoritpelare har sett sina bästa dagar. Man kan även byta ut alla hyllor och hängmattor mot andra storlekar/modeller om man vill förändra sin klösmöbel, det går att göra direkt innan köpet om man t ex vill ha en hängmatta istället för en hylla - maila i så fall till
info@supercat.se.

Alla Kattens No.1 klösträd skickas från Kattens No.1 i Danmark direkt till ditt närmsta Schenker utlämningsställe (ibland levereras de som hempaket beroende på ert lokala Schenkerföretag), leveranstiden tar normalt ca 7-14 dagar.


VÅRA MEST OMTYCKTA MODELLER är: Dagmar, Eiffel och Rundetorn!


Sortera efterTillbehör och reservdelar