Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Cat Catcher

Snittbetyg: 4.60 (10 recensioner)

Recensioner

2017-08-18
Recensent: David
Har två brittiska korthår som nu är 4,5 månader, syskon, varav honan normalt är lite lugnare och rör en tass och gör miniutfall när man använder en större mus med läderrem. Vippa härifrån är lite bättre, hon kanske tar ett par löpsteg efter. Cat catchern...så fort jag tar fram den börjar hon springa och hon kastar sig som besatt efter den, hoppar rätt ut i luften, medan brorsan undrar vad som skett. Så fort hon fångat den tar hon den i munnen och börjar vandra iväg till ett säkert ställe (under sängen) för att äta upp den och går hon förbi brorsan så morrar hon lite. Det bränner kalorier hursomhelst..
2017-05-22
Recensent: Cecilia Elisabeth
Önskar att det här hade varit den första vippan/kattlek jag inhandlade till min katt så skulle jag ha sluppit x antal möss m.m som nu bara ligger och samlar damm.
Denna utklassar alla andra och hon tröttnar ALDRIG på den, vilket hon gjorde med övriga ganska fort. KÖP, så slipper du en hög med leksaker din kisse tröttnar på. Bra kvalité också, den används varje dag men musen är inte sliten alls. Toppen produkt!
2015-03-16
Recensent: Maria
Absolut största favoriten hos mina två Bengaler och dessutom mer hållbar än många andra vippor.
2014-04-25
Recensent: Joakim
En leksak som har varit poppis länge hemma hos oss.
2013-08-25
Recensent: Philippe
Denna vippa får verkligen katterna att flyga fram! Jättebra med metalltråd som ger ett annat rörelsemönster än vanlig tråg och är mer hållbart. Definitivt en favorit hos oss :)
2013-03-13
Recensent: Ludvig
Min Russian Blue kattunge gillar denna skarpt, men hållbarheten är rätt dålig då musen är klart sliten redan efter två veckor. I övrigt är den bra med metallwire och så, så det blir till att köpa massa refillmöss.
2013-02-17
Recensent: Eva Elisabeth
Denna är en succé hemma. Musen behöver bytas ut då och då eftersom den äts upp och ser rätt så oigenkännlig ut efter ett tag. Men ALLA mina katter älskar den så det blir ändå högsta betyg.
2013-01-10
Recensent: Heidi
Lätt bästa leksaken här hemma just nu, både ung och gammal katt gillar den och den är mycket hållbar jämfört med övriga vippor vi testat.
2012-06-09
Recensent: Jessica
Mina två bengaler älskar denna. Den är liten och svår att fånga vilket är bra då jag har två riktiga leksaksmarodörer. De flesta leksakerna håller inte i mer än en vecka, men denna är riktigt bra förutom att svansen och öronen ryker ganska snabbt.
2012-03-03
Recensent: Gunilla
Min ena brittisk korthår, en stark kille, älskar den här vippan med musen på.
Han flyger efter den, pratar och tuggar först av svansen.
Lägger jag inte undan den efter lek är musen snart upptuggad.
Det enda jag bekymrar mig för är att vippan med musen är tung och kan ge en ordentlig smäll på katten om man inte är försiktig i leken.
Tycker inte heller om att det ibland redan vid nyinköp finns en liten bit metalltråd som sticker fram i ena ändan av musen.Andra kunder har även tittat på: