Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Modkat kattlåda svart

Snittbetyg: 3.90 (10 recensioner)

Recensioner

2015-11-01
Recensent: Amelia
Är jättenöjd med denna kattlådan! Har tre katter som använder den utan några problem. Trots priset så tycker jag helt klart att det är värt då den är lätt att rengöra, är snygg och gör så att det blir mycket mindre sand på golvet!

Läs gärna en mer utförlig recension på min blogg:
https://zelokita.wordpress.com/2015/11/01/modkat/
2014-07-31
Recensent: Lisa
Jag är jättenöjd med den här kattlådan!
Det är nästan ingen sand (typ 3-4 korn) på golvet, den är snygg (högblank svart) och katten gillart den!
Stabil och bra, jag har inte testat att göra ren hela lådan men jag kan tänka mig att det är värt att köpa en extra liner.
2013-06-23
Recensent: Linnéa
Dåligt köp! Min katt får plats men den är alldeles för låg för honom och det är dåligt svängrum det blir dessutom fortfarande sand på golvet och everclean sanden som jag använder dammar något fruktansvärt!

Så till alla som funderar på att köpa denna överskattade kattlåda ta en titt på peewee kattlådan och deras dammfria strö istället, bästa köpet någonsin!
2013-06-04
Recensent: Anette
Funderade länge då vi behövde en kattlåda till båten. Tyckte denna var i dyraste laget.
Köpte ändå en och har nu provat på den i helgen.
Är jättenöjd, tar inte upp allt för stor plats och står väldigt stabilt. Även vid större sjögång är nog risken liten att den välter eller att det skvätter ut.
Så till alla skeppskatter passar den nog utmärkt! =)
2013-02-18
Recensent: Johanna
Modkat är en överskattad kattlåda, enligt mig. Enda skillnaden är att den är snygg och mindre sand hamnar utanför lådan. Minus är priset.

Dessutom gillade inte en av mina katter den, så tyvärr kom den inte till användning....
2013-01-28
Recensent: Philippe
Jag hade gärna önskat att lådan var litet större så att det fick plats ett djupare lager med sand och mer svängrum för katterna, men 2 av 3 katter godkänner den ändå! Väldigt genomtänkt design, den medföljande spaden är suverän.
2013-01-10
Recensent: Elizabet
Min katt är en kärleksklump på 6 kg som jag trodde inte skulle rymmas men det gick finemang. Inga problem att lära katten, han fattade nästan direkt. Storkrafsaren får nog kämpa med att sprätta utanför, väldigt lite sand utanför. Kompletterar med en kattlådematta och det gick fint.
2013-01-10
Recensent: Malin
Världens bästa kattlåda. Ytterst lite spill utanför lådan oavsett hur mycket katten krafsar.
2012-12-09
Recensent: Carolina
2012-10-05
Recensent: ida
Snygg design och mycket praktisk kattlåda. Den blå påsen är smart, enkel att lyftet när krattandes skall bytas. Locket som går att vicka upp utan att tas lös är också smart, gör det enkelt att rensa i lådan. Spaden fungerar utmärkt, i vart fall i kombination med EverClean kattsand. Katterna trivs bra med lådan, inga problem för den något överviktiga äldre kattdamen att ta sg in och ut. :)

Men det bästa med lådan är att det är minimalt med kattsand utanför lådan, det blir lite såklart, från det som följer med tassarna ut. Dock är priset rätt saftigt vilket håller ner betyget något. Jag tycker definitivt att den är värd pengarna! Att tömma kattlådan är enklare nu, jag har mindre kattsand på golvet, och den är så snygg. :)