Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Cat It vattenfontän Fresh & Clear 3l

Snittbetyg: 4.23 (13 recensioner)

Recensioner

2015-04-24
Recensent: Camilla
Mina raringar bortsett från farbrorn i huset som bara använder den till att tvätta tassarna älskar cat it´s fontäner. Har dock en fundering ang filtren till 2 och 3 liters apparaterna... har bägge och filtrena är exakt samma stl, så vad är skillnaden?
 • 2015-11-26
  Butiksadministratör
  Det är samma filter Camilla :) Bara 2 olika ytterförpackningar!
2014-12-05
Recensent: Mikael
En vattenfontän som blev till fotbad (de försöker fånga vattnet som kommer upp ur hålet) , äntligen rent vatten. Hade förut en 2l skål som blir ganska geggig efter någon dag men denna löser det problemet. Den går tyst och märks inte där den står i sitt hörn, lätt att rengöra också.
2014-11-12
Recensent: Lena
Måste man ha filter till, tycker att det kom svarta partiklar i vattnet då, katterna drack inte då men sen jag tog bort filtret så dricker katterba...
 • 2015-11-26
  Butiksadministratör
  Alla aktiva kolfilter fäller lite kol i vattnet, det är inget farligt. Om man inte använder filter så får man rengöra pumpen minst en gång i veckan istället.
2014-09-13
Recensent: Marina
har både denna och den stora med kupa med matskål och tyvärr fungerar ingen av dem för min påhittiga katt utan han delar på båda och förstör filtret. har dock inte köpt dem här utan i djuraffären hemma. Så tyvärr kan jag inte rekommendera dem till en påhittig ungkatt...
2014-03-12
Recensent: Allis
Jag fick hem denna fontän i går, och som matte ger jag den högt betyg. Men mina huskatter är fortfarande tveksamma till vad det är för något mystiskt som står på deras vattenplats.

Jag undrar hur ofta jag ska byta ut vattnet, är det dagligen eller ska jag bara fylla på med vatten (upp till MAX) och filtret rengör vattnet som redan finns däri?
2013-02-05
Recensent: Malin
Står stadigt och inget spill! Den är tyst så länge den inte har för lite vatten i sig för då låter det verkligen när det rinner. Pumpen hör jag inte alls. Enkel att plocka isär och rengöra.
2013-01-26
Recensent: Annica
En vattenfontän som var helt perfekt, då den var tystlåten och enkel att rengöra. Min katt trivdes med den också då den doppade tassarna i den och drack ur den. Efter några veckor började dock han få bort det gröna där filtrer sitter under. Och hur många gånger jag än satt tillbaka det så drog han bort det igen för han ville verkligen åt filtret (för att bita och leka med den). Så efter att bitit sönder två filter så ställde jag undan fontänen för det blev för drygt - men det var bra så länge det varade. Jag får nog vänta med att använda den tills han blir en gammal lat katt istället :)
2012-12-27
Recensent: Camilla
Jag har två stycken av denna vattenfontän. Gillar dem, de är hyfsat tysta och fungerar väl bra... Har två maine cooner som viftar mycket med frambenen när de dricker så det är tur att den sitter fast i väggen. ;)
Hade gärna sett lite mer tryck i den eller att det skulle gå att ha mer vatten i den så det blir lite vatten att slicka på upptill, katterna verkar inte riktigt gilla att tungan tar emot den gröna delen vattnet rinner över.
Har tagit bort filtret och kört utan i ett halvår, filtret känns onödigt här i Sverige tycker jag, vi har ju så otroligt bra vatten! Dessutom släppte det partiklar från filtret som hamnade överallt i vattenfontänen och det vill jag inte att katterna ska få i sig.
Jag slänger in fontänen och de delarna från pumpen som går att ta lös in i diskmaskinen i ungefär en gång i veckan. Har även köpt små borstar för att kunna rengöra hela pumpen som blir äcklig efter några dagar.

Jag rekommenderar den till andra för bra är den! Jag kommer förmodligen byta ut min till en fontän där vattnet rinner ifrån då mina katter verkar tycka om det mer (bästa är att dricka från en rinnande vattenkran).
 • 2013-01-10
  Butiksadministratör
  "De lösa partiklarna" är helt vanligt aktivt kol och inget som är farligt för katterna att få i sig hälsar tillverkaren. Alla filter med aktivt kol tenderar att lossa lite kol i vattnet i fontänen.
  Jag kan även tänka mig att det är på grund av att du kör fontänen utan filter som din pump verkar behöva rengöras så ofta :)
2012-12-12
Recensent: Inga-Britt
Denna vatten fontän är det bästa köp jag har gjort på mycket, mycket länge.
Jag hade en tendens att alltid trampa i vatten skålarna.
Nu slipper jag det.
Den är mycket lätt att rengöra. Kissarna gillar den. Toppen,toppen!!
2012-08-16
Recensent: Jessica
Tyst, trevlig fontän som alla våra 4 katter gillar - och framför allt så är den lätt att rengöra och fylla på! Funkar även ok för våra plaskande katter. Även om de lyckas drälla lite vatten utanför ibland så är det inte så intressant som förr när vi bara hade vanliga vattenskålar åt dem. Mycket väl spenderade pengar! Rekommenderas varmt.
2012-04-15
Recensent: Elisabeth
Har provat olika vattenfontäner till våra MCO + hundar. Denna är den klart bästa om man har plaskande katter. De kommer helt enkelt inte åt att plaska. :) Stadig, tyst & enkel att rengöra. Bästa köpet! //Lisa & Sybo´s alla katter
2012-04-11
Recensent: Alexandra
Jag tycker den här fontänen är kanon! Jag har Maine Coon och de buffar gärna runt lite när de dricker och jag är väldigt nöjd med konstruktionen. Den står stadigt och ger inget spill tack vare att vattnet rinner ned runt kupolen som sitter i mitten. Har testat andra fontäner tidigare och denna är den första som alla mina dricker ur. Fontänen är tyst och lätt att rengöra.
2011-12-30
Recensent: Fredrik
Detta är en jättebra vattenfontän, och den ser helt ok ut. Min cat (ragdoll) älskade den nästan direkt (tog lite tid att vänja sig bara). Dock nu, drygt en vecka efter han fick den så har han lyckats att få bort hela toppen (gröna delar) från vattentanken (vita delen). Två gånger har det hänt, än så länge. Jag har skickat mail till tillverkarna och sagt detta problem, så jag hoppas de fixar det till nästa generation. Vore kanske bättre med en topp som man skruvar dit istället för endast trycka dit. Det är inte så kul att behöva modifiera nya prylar bara för att tillverkaren inte kan göra rätt från början.
 • 2012-04-11
  Butiksadministratör
  Hej Fredrik! Vi har inte fått något mail ifrån dig? Du får självklart reklamera din vattenfontän om det är ett produktfel på den, vi kan inte känna igen detta problem från några andra kunder så det är möjligt att du har fått ett "måndags-ex" av produkten.