Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Hanami klösträd

Snittbetyg: 3.00 (1 recension)

Recensioner

2014-11-08
Recensent: Jaslee
Efter ett år utav förhoppningar att kunna köpa detta träd så blev det nu verklighet. Men jag har nog aldrig varit så besviken över vilket skick jag fick hem trädet och speciellt för priset.
För det första vägrade DHL-kvinnan bära upp paketet för en bom var i vägen. "Du kan komma hämta den och bära upp den. Det är inte så tungt då den bara väger 1kg". Så jag och sambon fick hjälpas åt att bära upp paketet två våningar då den vägde 10kg.
Men ännu mer besviken blev jag när jag såg skicket utav produkten, det var repor, djupa skåror och såg allmänt skadad ut. "Bolådan" hade ena hela sidan inmosad och man kan inte knuffa ut den alltför mycket då går de fina bambuskivorna och tyget av. Men jag kontaktade Supercat direkt med bilder jag fotat och de hjälpte mig så gott de kunde med bekvämaste sättet för mig. För tur nog kan det mesta döljas av tyget/väggen.

Den enda egentliga missnöje med utformningen utav produkten är att det är svårt för katten att hoppa i/på bolådan och komma till hängmattan då det blir för trångt att hoppa från "klösplattan". Vill man verkligen utnyttja höjden är det bäst att ha något som en katt kan hoppa upp på för att komma upp i/på lådan.

Katten älskar att ligga på en sovpåse i bolådan och tycker att liggplatsen på "andra" våningen är mysigt att sitta på nära elementet. De vita tygen är mjuka och fina att titta på. Siselpålarna är mörkare i verkligheten.