Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Da Bird fjäder refill

Snittbetyg: 4.40 (5 recensioner)

Recensioner

2016-03-28
Recensent: Lotta
Den får endast 1 stjärna av mig pga hur skör den är och den höga risken att den går sönder redan efter bara ngt lektillfälle, men lägger på en extra stjärna pga att den i alla fall flyger runt som en fågel och är riktigt roliga för min hanne när den är hel.

Problemet är att får din katt tag i den under lek, och biter till med kindtänderna, så finns det en STOR chans att de långa hårda fasanfjädrarna går av på en gång och då blir vassa där de knäckts. Och då kvarstår bara att kasta den och köpa ny refill, vilket blir kostsamt i längden när de inte ens håller någorlunda bra. Trist. Rekommenderar istället refillen med aningen mjukare fjädrar som är minst lika rolig och heter "da bird wild thing". Kommer inte köpa dessa mer!
2013-09-03
Recensent: Maybrith
2012-09-26
Recensent: Magdalena
2012-03-03
Recensent: Gunilla
Detsamma gör mina katter, de släpar runt den när de får tag på den.
Har lagt undan den när jag inte är hemma.
Har vaknat och haft den hos mig i sängen med båda katterna i full fart att leka med den.
Vet snart inte hur många refiller jag skaffat.
Ser precis ut som en fågel när den svingas i luften.
2011-06-03
Recensent: Doris
Har tidigare haft svårt att hitta leksaker som min katt gillar, men den här fjädern är hennes favorit. Hon t.o.m. hämtar den själv på nätterna när spöt är i 2 delar med linan linad runt spödelarna och släpar det genom lägenheten och upp i sängen. Ljudet som blir när man snurrar spöt verkar vara det som gör det så spännande och så likt en fågel.