Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Eiffel klösträd (flera färger)

Snittbetyg: 4.12 (8 recensioner)

Recensioner

2017-07-04
Recensent: Agnieszka
Super nöjd! Ser snyggt ut och katterna älskar den.
Mindre bra med leveranstiden då vi fått vänta i två hela månader...
Håller med om att instruktionen är kassa. Men den var ganska lättbyggd så dessa behövdes inte som tur för min del. =)
2016-08-03
Recensent: Ola
Själva möbeln håller god kvalitet, men produkten som helhet får ett stort minus pga urusel instruktion. Den består av ett A4-papper med enbart dansk text, som knappt förklarar nånting om hur ställningen faktiskt monteras. Det finns inga hål på "plattorna" att ta skruvarna igenom, så såvida inte jag fått ett ofärdigt exemplar så måste man uppenbarligen dessutom köpa en borrmaskin för att kunna montera allt...
2015-01-20
Recensent: Gerda
Min katt har två träd från denna tillverkare, och detta träd är hennes sovplats. Jag har tagit bort den understa hyllan, så att hon får en högre klösyta, vilket gör att den används mycket flitigt. Hängmattan är den självklara sovplatsen under dagen och delar av natten. Hon älskar det, och jag tycker att det är snyggt och stabilt. Toppbetyg!
2015-01-06
Recensent: Sylvi
Jag undrar om det finns i lager fler klösträd kattens nr 1 Eiffel eller liknande i takhöjd o för kraftiga katter. Helst grå el svart men allt av intresse.
 • 2015-01-17
  Butiksadministratör
  Detta är ett recensionsfält, frågor skickas till info@supercat.se
2014-04-12
Recensent: Rasmus
Kattens No.1 de står att Placeras trädet i rum med takhöjd över 299 cm synd har bara sj 250 i takhöjd hadde så gärna vilja ha den till mina 2 katter som är lite större
 • 2015-01-17
  Butiksadministratör
  Det går även att special-beställa för lägre takhöjder :)
2013-09-06
Recensent: Katja
Min kattunge gillar att sova högt så han sover nästan alltid i hängmattan. Min stora katt har aldrig gillat höjder, men hon tycker om att klösa på den här och ligger ibland och tvättar sig på hyllan längst ner. Vi har den i ett hörn i ett ljust rum och den ser faktiskt fin ut! Den känns väldigt stabil.
2013-02-17
Recensent: Eva Elisabeth
Mina katter älskar detta klösträd och det används flitigt. Mycket stabilt och snyggt också. Har helt gått över till Kattens No 1 vad gäller klösträd. Tror att det kommer att hålla betydligt längre än det jag hade innan. Kanske det borde ha varit något annat material än svart gummi mot taket, då det lämnar spår. Vi löste det genom att sätta på möbeltassar i båda ändar. Undrar för övrigt varför ingen klösmöbelstillverkare tänker på att sätta på möbeltassar eller nått liknande mot golvet. Har varit med om klätterställningar som lämnat stora spår i golvet pga att det saknas. Fanns inte heller på denna, men nu har jag lärt mig den hårda vägen.
 • 2013-03-26
  Butiksadministratör
  Hej Eva,
  Kattens No.1 har ett valbart "glidskydd för halkiga golv" som även skyddar golvet. Men man måste välja det som tillval vid beställning för att det ska följa med klösträdet :)
2011-04-30
Recensent: Cecilia
Kände att mina två innekatter behövde ett ordentligt klösträd som de kan busa, vila och klättra i. Är väldigt nöjd, fick den inom ca 2 veckor och den var inte alltför svår att sätta ihop. Riktigt ordentlig, den är skruvad fast på taket och sitter stadigt samt att den ser fin ut, slipper ha ett långt träd som sitter vingligt, jättesmidigt att taket håller upp den! Har haft den i ca två månader och är katternas favoritplats.