Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Prasselboll 4-pack

Snittbetyg: 5.00 (3 recensioner)

Recensioner

2013-01-17
Recensent: Elisabeth
Min raggdollkattunge Diesel älskar dessa prasselbollar. Beställde några åt min andra ragdollhona och dessa prasselbollar är helt oslagbara. Lilla Diesel är helt galen i dessa bollar, och han tar dom i munnen och bär stolt omkring med den. Av alla andra leksaker jag har köpt är dessa prasselbollar de mest populära. Dessvärre försvinner dessa lätt in under soffor, sängar o. dylikt... därför inser jag att nu måste jag fylla på förrådet med ytterl. några st.
Kanonleksak som jag rekommenderar starkt!! :-)
2012-07-26
Recensent: Sara
Bland det roligaste som någonsin har kommit in genom dörren! En av katterna var så lycklig över dessa så hon glömde bort att äta, och då är hon i vanliga fall ett riktigt matvrak! ;) Ska helt klart köpa fler av dessa!
2011-12-14
Recensent: Maria
De här bollarna är mer poppis än vad mat är, för min lilla Devon Rex-hona. :)) Det går inte att locka henne med mat, men prassla med en av dessa bollar så kommer hon på stört. Hon älskar även att apportera dessa och bär gärna omkring dem i munnen. Måste köpa fler när de kommer in igen, för hon \"slarvar bort\"/gömmer dem så ingen i familjen hittar dem. ;)Fler roliga kattleksaker: