Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Mini Kackerlacka

Snittbetyg: 4.11 (9 recensioner)

Recensioner

2017-09-05
Recensent: Eriks
En av de bästa kattleksakerna som finns på marknaden! Enkel och rolig och det är bara människans fantasi som kan sätta gränser med en sådan leksak. De alla tre rör sig olika och med olika hastigheter, så vi har köpt 6 stycken för våra två innekatter. Leksaken kan lika gärna användas under ett stort genomskinligt lock, i en stor låda, i en kattunnel, under ett täcke eller i ett badkar, så inte bara över golvet alltså. Med 6 stycken roliga kackerlackor som rör sig i olika riktningar blir det en riktigt kul lekstund för era älskade katter också. Varmt rekommenderas!
2013-08-08
Recensent: Marcus
Den var JÄTTEROLIG första gången. Sen måste nåt ben böjts, för den går bara i jättesmå cirklar. Inte alls lika skoj tycker de. Batteriet tar slut jättefort.
2013-05-16
Recensent: Jasmine
Den skapar en nyfikenhet hos min Bengal, men hans störs av att den låter så pass högt. Åh tycker väldigt synd om den när det gång på gång hamnar på rygg.
2013-02-22
Recensent: Eva Elisabeth
Den slår inte Hexbug 'nano' tycker jag, som är den i mitt tycke bästa "buggen" på marknaden. Den vänder när den krockar med t ex en vägg och när den hamnar på rygg kämpar den sig raskt upp på "fötter igen". Denna är ok, men inte lika uppskattad hemma hos mig som hexbug 'nano'. Om man skulle utveckla dessa leksaker lite till så skulle de stanna några sekunder och sedan gå igång igen. Då skulle de vara perfekta! :)
2011-10-30
Recensent: Anna
Mina devons älskar denna, perfekt när dom behöver aktiveras o matte är upptagen med nåt annat. Låter som sagt när den fastnar bakom nåt men å andra sidan är det ju bra så man hittar igen den =)
2011-05-08
Recensent: Ida
Hon ÄLSKAR den. Men det gör inte jag alltid. Den låter lite och brummar satan när den hamnar på rygg, fastnar eller landar på mattan. Men hon älskar den som sagt och spöar den så den flyger och har sig om den håller. Jag har även kastnat i väg den i bland och den höll och stack i väg och hon efter. Underbar sysselsättning för nog varendra innekatt. I början var hon väldigt avvaktande men nu slår hon den trots att den är avstängd. :)
2011-05-05
Recensent: Cecilia
Som en sagt här under, låter lite högt när den fastnar annars är den jättefiffig med tanke på att den snurrar tills den är uppe igen. Har satt på en svans på den och det gillades extra mycket!
2011-03-25
Recensent: Caroline
Underbar!!! Låter kanske lite högt då den fastnar och vibrerar bakom något hårt men katterna är galna i den och det är huvudsaken! ursöt liten sak!!!
2011-03-18
Recensent: Ulla