Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Cat It Senses Speed Circuit

Snittbetyg: 4.44 (9 recensioner)

Recensioner

2015-02-09
Recensent: Jennie
Rolig för en tid! Det bästa är att det går att ändra utformning vilket gör att kissen inte tröttnar på den lika snabbt. Vi brukar ibland ta bort bollen och lägga godisen i denna. Funkar utmärkt som aktiveringsleksak med! :)
2014-03-05
Recensent: Dennis
Det första katterna gjorde va att ploppa upp dom blåa :) Får väl bli att tejpa dit dom så dom sitter! Men annars verkar dom gilla den.
2013-09-09
Recensent: Ann-Sofi
Mina katter brydde sig inte om denna leksak (tror inte att de riktigt fattade hur man skulle göra, trotts mina försök att visa dem..) så jag gav den till min syster, vars katt uppskattade den mycket mer.
2013-04-11
Recensent: Tomas
Beställde en sån här och fick den dagen efter. Väldigt nöjd med butikens snabba frakt! 5a

Vad gäller produkten så ratades den helt av min oci, intressant 20sek men sen inge mer lek. Produkten i sig är säkerligen kanon för många ungar och därav kan jag inte ge den bra eller dåligt betyg.
2013-01-26
Recensent: Annica
Jättebra och rolig leksak som katten kan leka med helt själv eller tillsammans med dig. Roliga är att man kan bygga om den så det blir som en "ny" leksak. Men ibland när den inte används så plockar jag undan den och ställer fram den efter några veckor och då är den lika roliga som första gången.
2012-12-27
Recensent: Camilla
Helt okej leksak! Lite tråkigt att den är lite för hög så att bollen fastnar lätt och inte rullar hela varvet runt om det inte är en högre fart.
Den blinkande bollen är super! :)

Jag har köpt två banor av denna, fast platta och byggt ihop dem till en större som är populär, ibland! ;)
2012-10-07
Recensent: Åsa
Min kisse föredrar den platta bättre men den blinkande bollen är succé!
2011-11-30
Recensent: Linn
Mina katter föredrar den platta, äldre varianten av någon anledning, men den är lika tålig som den förra. Jag bytte ut den blinkande bollen direkt eftersom min hankatt har haft ett epilepsianfall och bollen verkligen blinkar som ett technodisko. Rolig leksak som katterna återkommer till även efter flera månader.
2011-10-27
Recensent: Sara
Jättekul! Speciellt ena kissen kan hålla på hur länge som helst och leka med dessa.

Håller dem sysselsatta när vi inte har tid och/eller ork att leka med dem :P Dock så låter det lite, i alla fall när man har två bollar i som jag har, så bör kanske inte placeras i sovrummet ;)

Ett tips är att kombinera denna och play cirquit så det blir både kullar och platt :)