Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Cat It Senses Food Maze Foderlabyrint

Snittbetyg: 3.36 (14 recensioner)

Recensioner

2015-02-09
Recensent: Jennie
Snygg design! vi har haft vår i några dar och jag misstänker att det kan ta någon vecka innan de fattar poängen helt och hållet. :) Rekommenderas!
2015-01-27
Recensent: Monika
2014-12-05
Recensent: Mikael
Synd på en bra idé men den funkar inte på mina katter, den ena matvägrar nu då han inte förstår hur man gör trots att han tittar på när den andra katten lirkar ut maten och den andra undersöker möjligheten att riva eländet för att komma åt maten. Så jag återgår till torka spyor på morgnarna och hetsätandet än att ha två matvägrande katter.
2013-10-02
Recensent: Therese
Den fungerade jättebra tills min katt listade ut att man kan stå på den och äta ur påfyllnadshålet. Det gick ju att lösa ganska lätt genom att lägga något på, men sen kom hon på att man får mycket bättre utdelning om man välter hela anordningen. Har man en intelligent katt är detta inget för dig, men det är ett bra alternativ för nybörjarkatten! Jag ska nog testa en Funboard härnäst.
2013-05-23
Recensent: Åsa
Fungerar toppen bra! Min katt är rätt stor men han tycker ändå det är kul att "pilla" fram maten.
Vi började med att ha godis i den för att han skulle bli lockad sen har vi gått över till mat. I början så
hände det att den tippade då tog vi bort mattan och sen dess har den inte tippat något mer.
Kan varmt rekommendera denna produkt!
2013-01-07
Recensent: Susanna
Fungerade till en början jättebra. Sen överlistades den av vår Somali. Han sträckte sig och dök ner med huvudet uppifrån. Jag tejpade en kartongbit för öppningen men nu har han istället kommit på att han kan rycka lite lätt i den så att maten skakas ner. Ett par gånger har han även vält den. Jag har vid ett par tillfällen suttit och hållit fast den men då har Somalin helt enkelt väntat tills vår honkatt plockat ut lite foder som han snabbt nafsar åt sig. Jag håller därmed med de som tycker att den borde ha större tyngd i botten och vill även tillägga att någon form av lock för hålet uppepå vore bra.
2012-12-18
Recensent: Emma
Har 2st Cornish som alltid haft fri tillgång till mat, märkte att dem började gå upp i vikt samt att ena började kräkas pga hetsätning, så jag köpte denna. Dem äter inte längre hela tiden och killen har slutat spy. REKOMMENDERAS VARMT! Dessutom väldigt prisvärd!
2012-06-28
Recensent: Magnus
Jag hör till dem som sätter betyg 5 när varan är perfekt. Den här hör inte till dem. Den borde ha mer tyngd i botten. Jag tror jag sparkat omkull den oftare än jag bytt tröja. Den mysiga grå plattan är ful som stryk och håller inte måttet. Den får du snart se avtagen och slängd. Själva apparaten är långt ifrån så avancerad som jag trodde. Det ramlar ju ned mat bara man blåser på den. Föga viktminskning således. Fyller du på den med mat så ramlar ett gäng hela vägen ned till botten. Tämligen enerverande när man sen sparkar omkull den. Halva dammsugarpåsen är fylld med torrfoder. Suck! Men priset är bra, prisvärd är den, men jag betalar gärna det femdubbla för en femma (5). Hur som helst, är du ute efter en belöningsmaskin - köp en aktivitetsboll istället, de kan jag rekommendera, i alla fall dem jag har.
2012-06-07
Recensent: Viktoria
Kan inte rekommendera denna produkt då min katt inte alls förstår sig på den. Har provat lite olika saker för att se om han ska börja förstå att han måste jobba lite för att få maten, men han förstår inte och går ner i vikt eftersom han äter så dåligt när jag har provat den. Den kan säkert vara bra för vissa. Men för mig funkar den inte.
 • 2012-06-21
  Nina
  Vad ska du ha för den?

  MVH/Nina
  • 2012-08-04
   Therese
   Du kan få min gratis. Finns att hämta i Munkedal. Mvh, Therese
   • 2012-09-18
    Anna
    Du som ville bli av med den i munkedal finns den möjligtvis kvar? :O //Anna
    • 2013-07-31
     Therese
     Anna, den finns kvar ännu! ;) Är inte här inne o kollar så ofta men du kan nå mig på 1979@telia.com
2012-05-13
Recensent: Therese
Jag kan inte rekommendera den här produkten. Min bengal puffar på den med hela huvudet och välter den titt som tätt, alternativt får den att "hoppa ur" spåren i gummimattan. Ska dock ge den lite mer tid och se vad som händer men detta är inget köp som jag är nöjd med tyvärr.
2012-05-13
Recensent: Susann
Mycket roliga pryl men passar bäst för katter som är ”korta i rocken”. Jag har en liten Cornish Rex som sysselsätter sig storartat med foderlabyrinten, och den är perfekt för en katt av hennes storlek. Jag har dock även en stor oriental som trots sittandes är högre än själva labyrinten. Vinklarna för hans armar blir väldigt konstiga om han ska försöka sticka in dem i labyrinten så han petar inte i labyrinten trots att han visat intresse för den. Som tur är finns det ett stort hål i toppen!
Jag vet att många klagat på detta hål, många katter fuskar och äter därifrån, men har man en stor katt så kan det vara kul för den att få använda stora hålet. Katten tränar då att balansera på två ben och får också lite motion genom att hämta foder flera gånger. Orientalen hetsäter i vanliga fall men nu får han bara tag på en tugga åt gången och det har varit toppen för hans mage!
Drar dock ändå av en poäng på att de inte gjort foderlabyrinten så att den passar för stora katter. De kunde även försett den med ett lock så man kan välja om katten ska käka från toppen eller ej.
2012-05-10
Recensent: Anne
Den är Superbra!! Katten är aktiverad och får verkligen "jobba" för att få sin mat. Jaktinstinkten stimuleras och katten verkar nöjd med det. Vår katt är glupsk och äter alldelas för fort annars (och får hicka!), men nu fungerar det MYCKET bra. Vi kan tom ha foderlabyrinten framme hela tiden nu.
2012-04-18
Recensent: Ulla
Food Mazen står alltid framme hemma hos oss, den gör sig snygg i köket och fungerar riktigt bra!
2011-12-30
Recensent: Fredrik
Detta är en smart matskål. Inte bara aktiverar du katten men också får den jobba lite med maten, dvs att man kan förhindra övervikt. Dock behövde jag \"modifiera\" denna produkt för att min katt (ragdoll) lyckades att gå via påfyllnadshålet för att äta upp all mat istället för att använda \"labyrinthålen\". Så jag tog o klippte till en bit karton och tejpade dit så han inte skulle gå den vägen. Inte så kul att behöva modifiera en ny produkt för att tillverkaren inte klarar av att göra jobbet från början. Jag har även påpekat detta till tillverkarna via mail, hoppas de fixar det inför nästa generation.