Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Modkat kattlåda vit

Snittbetyg: 4.43 (14 recensioner)

Recensioner

2016-02-07
Recensent: Annika
Väldigt dyr men perfekt för mig med både hundar och katter. Inga hundar kommer åt innehållet i lådan och katterna gillar den. Lite hamnar förstås utanför, det går inte att undvika, men dock mindre än med ordinära lådor. Snygg och diskret, den märks inte för besökare, som ofta inte förstår att det är en kattlåda.
2015-07-22
Recensent: Madeleine
Har haft min låda i snart ett år och är super nöjd! Hade innan mycket spill från kattsand och jobbigt att ta av och på locket på lådan, med Modkat lyfter man super enkelt upp hela locket den sanden som hamnat på taket hamnar i lådan och den är enkel att mocka! Super plus att man kan hälla i rikligt med sand utan att hälften hamnar utanför lådan istället för i och med det så luktar det mindre.
Haft flera gäster hemma som frågat mig var min kattlåda står någonstans så diskret är den också :)
2015-03-17
Recensent: isabell
Ingår spade? Bra att veta!
2014-03-05
Recensent: Anna Eleonora
2013-09-06
Recensent: Katja
Väldigt bra (förutom priset). Min stora katt är utekatt och vill helst göra sina behov utomhus, men hon förstod direkt vad den skulle användas till och kissade i den första gången jag visade den. Jag har haft en kattunge nu i två veckor. Jag visade honom en vanlig låda, men han hittade snabbt den här och gör nu nästan alla behov i den. Kommer knappt någon sand utanför och den är snygg! Nöjd med mitt köp!
2013-08-31
Recensent: Jessica
Vi har 5 katter av olika raser i varierande ålder från 18 månader till 13 år i viktklasserna 3,5 kg till dryga 8 kg. Alla förstod intuitivt vad Modkat-lådorna skulle användas till, och de var väldigt nyfikna redan när vi fick hem dem. Dock fick vi kompromissa lite då en vill ha en helt öppen låda. Jag som matte tycker att lite av den tjusiga design-looken man betalar för försvinner då, men jag fick behålla lock på alla andra lådor så jag klagar absolut inte.

Plus för den praktiska spaden och att locket går att vinkla upp med enhandsgrepp när man ska rensa den. Vi gör dessutom av med mindre sand nu när det inte krafsas ut och sprids överallt i bostaden. Bäst är att vi slipper ”kiss-olyckor” utanför lådorna helt och hållet. Bara det gör det värt varenda krona, och vi har gått igenom många olika varianter av kattlådor genom åren! Den blå innerpåsen kan jag både ha och vara utan. Kanske den skyddar botten mot vassa kattklor så lådan håller sig fräsch längre? Det visar sig väl med tiden.

Minus (förutom priset) att den bara finns i en enda storlek. Vår älskade stora och långa 8-kilos hankatt kliver förvisso snällt ner i lådan, men vi får vara lite återhållsamma med mängden sand i dem så han ska kunna ta sig ner. Väl nere i lådan finns inte mycket svängrum kvar annat än på diagonalen, så hade det funnits en storlek större hade jag gärna köpt den. Därför blir det bara 4 av 5 stjärnor i totalbetyg.
2013-06-23
Recensent: Linnéa
Sämsta köpet! Det blir fortfarande sand på golvet och det är dåligt svängrum för min katt, den är dessutom jobbig att göra rent helt.
Peewee kattlådan däremot är något alla borde pröva på, mitt bästa köp någonsin inget strö på golvet och helt dammfri kattsand!
2013-02-23
Recensent: Kajsa
Full pott för denna kattlåda! Den är väl värd pengarna. Bästa köpet på länge. Så mycket mindre kattsand runtomkring i hemmet och dem är stilren och snygg i mitt badrum. Min ena katt fattade direkt, medans det tog ca 1½ dags ilyftande (utan lock) för min andra att förstå galoppen och sen fixa toabesöket själv...
Kan varmt rekommendera denna.
2013-02-17
Recensent: Theres
Supersnygg kattlåda, står i vardagsrummet och passar som en smäck! Min stooora kattkille, 11 kg, 65 cm lång (å då är inte svansen medräknad) har inga problem alls att använda den. Hann nästa inte packa upp den innan han nyfiket ville krypa ner och kolla vad det var :) Det som är lite negativt är att spaden är i vägen och det fastnar sand i den som inte trillar loss förrän det kan ramla på golvet... Löste det med en sån där fiffig spade som är gjord i "toaborste" stil.
(En liten parentes till er med stora hundar i familjen; helt plötsligt kan de komma på sticka ner huvudet för att se om det finns några "gobitar" men kan vara svårt att få upp huvudet igen... Efter att ha fastnat några gånger lärde de sig att även denna kattlåda var förbjudet område.)
2013-01-28
Recensent: Philippe
Mycket väl genomtänkt design, tillräckligt snygg för att stå framme i vardagsrummet! Jag hade dock önskat att den var större, den är i det minsta laget jämfört med den stora lådan med huv. Katterna gillar den dock :)
2013-01-07
Recensent: Susanna
Toppen! Mycket mindre sand på golvet, lätt att rengöra och skönt med utbytbara liners. Lite i dyraste laget med den är värd det.
2012-12-16
Recensent: Camilla
Har två Modkats till mina maine cooner. Fungerar superbra!
Vi har dem i vardagsrummet och det är trevligt att de smälter in i inredningen mot vad en vanlig kattlåda gör.
Smarta lösningar. Hade jag fått vara med och designa den hade jag gärna satt in ett till hål att kunna bära den i för vi har våra under datorbordet och det är rätt tungt att dra fram dem men har man dem öppet (inte under något) så kan jag tänka mig att det är väldigt enkelt!
Det kommer lite sand utanför men mycket mindre än en vanlig låda. Locket har dock tagit en hel del stryk, främst i fästena på sidorna som vikt sig lite och pluppen man hakar fast i lådan när den är stängd har lossnat men den fungerar ändå.
Jag rekommenderar Modkat till alla!
2012-09-19
Recensent: Gitt
Jättebra kattlåda, det blir inget skräp alls på golvet och är väldigt smidig att använda. Jag var lite orolig att min katt inte skulle fatta hur man hoppar in och ut, men hon hann hoppa i den redan innan vi ens hällt i sanden. Just nu står den i hallen och folk reagerar inte ens på att det är en kattlåda, vilket är ett stort plus. Värd varenda krona!
2012-07-27
Recensent: Ann-Christine
Den är superbra den bästa katt toa jag haft .Så skönt att slippa sopa upp kattsand efter varje toa besök .
Jag har 4 st Ragdolls som också gillar den . Så nu byter jag ut den andra av katt lådorna mot 1 till Mod cat : )
Det ända jag inte riktigt är bekväm med är borsten på spaden den är liksom i vägen, o tar man bort den fastnar det sand i spåret .Men själva katt lådan är toppen : )
Tycker Ann-Christine