Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Peewee hög låda Startpaket (flera färger)

Snittbetyg: 3.00 (3 recensioner)

Recensioner

2013-10-27
Recensent: Sofie
Tycker Pee wee lådorna är toppen! Håller bra, tåliga och väldigt lättstädade. Mer ekonomiskt och mindre lukt.
2013-04-15
Recensent: Veronica
Detta kattströ fungerade tyvärr inte för min och min sambos två innekatter.
Först vägrade de gå på lådan, men efter att ha blandat pellets med deras tidigare klumpande sand gick de med på att uträtta sina behov.
Efter två dagar tog vi bort all sand och lät peeween ligga kvar. De gjorde det de skulle, men nu satte de igång att krafsa i evigheter för att de inte kunde gömma avföringen under den mängd pellets som rekommenderas. Vi tog bort avföringen så snart de var klara, och efter en stund återvände de och grävde som besatta. En av katterna var riktigt missnöjd och protesterade högljutt.
Efter fyra dagar med peewee valde vi att gå tillbaka till sanden de hade innan.
Vi trodde verkligen att katterna skulle använda peeween eftersom de för ett tag sedan använde kristallsand, som inte heller klumpar sig.

2012-07-25
Recensent: Magnus
Jag kan inte betygsätta denna, ty den har aldrig använts. Om du köper denna, se till att den finns hemmastädes redan när kattungen anländer. Visst, det går säkert att lära äldre också, men då tarvas rum med stängbar dörr. Kattuppfödare kör oftast med denna "sand", enär dess låga pris. Lådan är inte stor. Så här ser den ut hemlevererad: En liten låda. Ovanpå den lilla lådan ställer du den du har pellets i, det är den egentliga lådan, men fungerar mer som ett lock. För att tömma den lilla lådan tarvar du således lyfta på den pelletsinnehållande överdelen. Tänk på det ifall myalgierna står på kö. Men det övergår ändå sällan 5 kg i lyft. Sen är ju frågan hur ergonomisk kunnig du är. Alltid, alltid, skall du vara så nära ett föremål som möjligt som skall få sitt läge förändrat - glöm aldrig det. Ps. naturligtvis blev jag tvungen att sätta ett betyg i alla fall.