Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Snittbetyg: 4.40 (5 recensioner)

Recensioner

2012-06-30
Recensent: Johanna
Jag tycker att Modkat är aningen överskattad och inte så speciell så som den framhävs.

För det första så gillar ena min katt den inte, han känner sig instängd så därför har jag varit tvungen att komplettera med en vanlig öppen låda ändå. Känns som ett onödigt köp med tanke på priset då den inte kommer till användning som den skall.

Skillnaden mellan Modkat och en vanliga låda är att sanden utanför lådan minskar betydligt, vilket är ett plus samt att den är väldigt snygg och stilren. När man ska rensa den så är det mer bökigt att vicka på plattan som enligt instruktionerna än att ta bort den helt och hållet. Man kommer åt lättast då.

Man måste nästan kosta på sig en extra liner eftersom kanterna tar lång tid på sig att torka när man väl tömmer lådan helt och hållet för rengöring där den kommer i blöt. Vilket i sin tur innebär att man inte kan använda den, om man nu inte vill ha en blöt liner i förstås.
2011-10-27
Recensent: Sara
Otroligt bra! Jag vet att priset är dyrt, men när vi räknade på det så har min kompis lagt ner minst lika mycket pengar på diverse lådor och mattor för att minska sanden i badrummet!

Katterna kan gräva hur mycket de vill, ingen sand kommer utanför lådan ändå, och mycket av den sand som fastnar på tassarna lossnar när de hoppar upp på taket. Enda gången det kommer någon som helst sand på golvet är när mina små busfrön racear upp ur lådan utan att knappt ställa sig på taket först ;)

Det var inte svårt alls för katterna att börja använda lådan, de fattade direkt hur de skulle göra. Var lite orolig för det innan, men det gick hur bra som helst! Katterna tycker jättemycket om den och jag tycker den passar bra in i badrummet.

Den är otroligt enkel att göra ren och tömma. Men som sagt tidigare så har spaden lite för stora hål, men det är ju bara att använda en annan spade om man föredrar det :)

Min rekomendation är: satsa på denna bra låda direkt istället för som min kompis spendera massa pengar på mattor med mera som ändå inte funkar särskillt bra!
2011-08-17
Recensent: Helene
Det var med viss nervositet jag beställde \"lådan\"...tänk om inte katterna skulle använda den.Men jag hade inte alls behövt oroa mig. De var med då jag packade upp den och hällde i sanden,nyfikna som de är,och en efter en hoppade de sedan i och det blev även gjort det som skas där av någon. Så katterna var nöjda och det var jag med! Nu har jag haft den ett tag och är supernöjd så nu åker den andra gamla lådan ut med och det skall beställas en MODKAT till. Den ser betydligt trevligare ut,man slipper mängden med sand på golven och den är lätt att tömma.
Skulle vara önskvärt att kunna beställa en extra liners så man har den att ta till då man kör en annan i maskin.

Så från mig och mina Ragdolls här hemma får MODKATT 5 av 5 tassar och vi rekommenderar den varmt !!!
  • 2013-06-07
    Anna
    Hur stora är dina raggisar? Går och funderar om min får plats.
2011-07-28
Recensent: Annie
Vi är jättenöjda med Modkat. Den ser liten ut på bild, men i verkligheten är den helt tillräcklig även för vår hane på 6 kg. Det gick smidigt att få alla fyra katterna att börja använda sin nya låda och de verkar trivas med den. Även vi tvåbenta gillar Modkat. Den är både snygg och diskret och superenkel att tömma. Det är suveränt med linern, som gör det lätt att hålla rent och dessutom förlänger livslängden på lådan högst betydligt då det inte blir så mycket repor i plasten. Supercat borde sälja extra liners, det vore bra att ha några i utbyte!

Bäst av allt: Trots en storgrävare i kattgänget är det mycket mindre kattsand på golvet jämfört med tidigare!

Det som drar ner betyget är två saker: Den medföljande spaden har alldeles för stora hål. Vi använder vår gamla spade, den funkar mycket bättre. Och så är det ju det här med priset. Modkat ÄR dyr. Å andra sidan är den verkligen gedigen. Och funktionell. Och snygg. ;-)

Modkat är den bästa kattlåda vi provat, och vi har hunnit med det mesta, från diskbaljor och IKEA-plastbackar till pelletslådor och lådor med tak och kolfilter.
2011-07-21
Recensent: Therese
Fick hem min modkat häromdagen.
Hann knappt öppna lådan förrens de dök ner i den.
Packade upp med katterna hack i häl...
I med sanden och vips, direkt när den ställdes på plats kom damen i huset och gjorde sina behov.
Nu har inte den \"vanliga\" lådan breve blivit besökt som den brukar. Två dagar utan att den blivit rörd. Så Modkat fördel absolut.
Praktisk, superlätt att tömma, designmässigt snygg.
Det kommer absolut bli fler med tiden till andra ställen i huset..

En liten video på mina raringar i modkat;

http://youtu.be/R0W0MYb4zS8

Tack så jättemycket supercat för snabb service och god kundkontakt!