Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Kattlåda med huv Cat It Blå

Snittbetyg: 4.17 (6 recensioner)

Recensioner

2013-11-18
Recensent: Isabelle
Lådan blev direkt en favorit när den installerades idag. Det höga underredet är dessutom utmärkt för min storväxta hankatt, som har ovanan att stå upp när han kissar. Smart öppningslucka i taket för rengöring (jag kör utan plastlucka som min katt aldrig trivts med) . Enda nackdelen: han har redan börjat intressera sig för att tugga på det oskyddade kolfiltret på taket - det hade tjänat på att gha något slags skydd som kattlådor med kattfilter brukar ha. Tips på alternativ lösning? Känns inte så hälsosamt att katten tuggar i sig trådande kolfilter...
  • 2013-11-18
    Isabelle
    * kolfilter, inte kattfilter
2013-05-11
Recensent: Hannah
Hej! Gillar denna kattlådan, den är stor, lätt att rengöra och rättså fin. Men den är lite klumpig och plasten sprack tyvärr så fort jag fick hem den ;/ dessutom har jag ett problem, min lille kisse gillar att tugga i sig av kolfiltert i locket? Är detta farligt? Det är ju ett rätt så stort filter o.O och han är bara fyra månader gammal. I de andra lådorna jag har haft filtert varit mindre och mer skyddat.
2013-01-22
Recensent: Sofia
Kan varm rekomendera denna fina låda. Otroligt rymlig då den är rätt hög och väldigt traktisk och lätt att rengöra.
2012-09-22
Recensent: Malin
Har precis köpt denna låda till mina grabbar! Lådan var jätteintressant och de skulle genast inviga den båda två! ;) Har en stor Ragdoll som utan problem ryms i lådan. Fördel att man kan vika upp locket, och ta bort dörren i plast om man vill. Stor och rymlig, ganska djup, rymms mycket sand! :)
2012-05-04
Recensent: Cathrine
Nikita elsker sin nye toa! Den er lekker i design og enkel å rengjøre!! Anbefales :-)
2012-04-23
Recensent: LenaMarie
En fin kattlåda som är väldigt praktisk. Jag har en jättestor kattlåda men problemet med den är var den ska stå, jag bor så litet så jag valde att prova denna variant pga att den är hög och katterna får plats utan problem dessutom stannar sanden inne i lådan den är också mycket lätt att rensa ur.