Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

Catmosphere treatdispenser

Snittbetyg: 4.50 (6 recensioner)

Recensioner

2015-02-09
Recensent: Jennie
Uppskattad utav katterna! Bästa är att man kan ställa in storleken på godiset på själva "röret" som är i mitten, vilket gör att både smågodis och större bitar går att använda.
2014-05-26
Recensent: Anna
Mina katter älskar denna dom blir skitförbannade när jag tar upp den och jamar å har sig dom älskar den lätt värt pengarna.
2013-12-12
Recensent: Amanda
Nu i början förstår inte min katt denna överhuvudtaget. Hon vet att det finns godis i den och den finns på golvet bredvid henne, men hon tror att det bara är jag som kan få ut godiset! Så nu jobbar vi på att hon ska förstå grejen alls :)
2012-12-18
Recensent: Emma
Har 2 Cornish, den ena älskar denna, lägger alltid i deras vanliga torrfoder, ändå föredrar killen att äta ur bollen istället för foderautomaten. Lilltjejen är dock totalt ointresserad. Synd att den lätt hamnar upp och ner, för min katt kan inte vända den rätt sen.
2012-04-23
Recensent: LenaMarie
Väldigt kul för katterna, är ju helt ypperlig till katter som behöver lägga på sig lite hull.
Att leka och samtidigt få något gott.
Kanon!
2012-04-03
Recensent: Philippe
Denna är jätterolig för katterna! Den har en litet sned tyngdpunkt så den rullar inte jämnt alltid utan rycker litet hit och dit. Väldigt bra att man kan ändra storleken på öppningen för godisarna. Det enda som är litet dåligt är att om den hamnar med öppningen nedåt så slutar den rulla och det är svårt för katterna att få upp den igen.