Vårt sortiment

Fri Frakt vid köp över 500kr.

Övrig frakt 49kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Trygg E-handel

FURminator Cat Long hair

Snittbetyg: 4.83 (6 recensioner)

Recensioner

2013-12-07
Recensent: Sandra
En otroligt bra borste! Jag var lite skeptisk till det hela först, så nöjda kan väl inte alla vara, tänkte jag. Men kan bara instämma med övriga kommentarer! Jag har en ragdoll och borsten fungerar hur bra som helst! (Large) Den får med sig allt underhull utan några problem. Min katt får ofta små knutor på magen/"under armarna" som sitter tätt mot huden. Det enda alternativet förut har varit att försiktigt klippa bort dem. Men till och med dessa försvinner med den här borsten! Jag är otroligt nöjd! =)
2013-09-19
Recensent: Barbro Maria
Denna är toppen,har 2 långhår och 3 korthår och denna funkade mycket bra på alla katterna.helt suverän, halva katterna försvann på nolltid !Rekommenderas varmt. Dessutom ett stort plus för snabb leverans. Beställde tisdag em och onsdag vid lunchtid fick jag varorna vid dörren !! SUVERÄNT..Tack för mycket bra varor och service.
2013-09-06
Recensent: Katja
Den är väldigt effektiv! För mig funkar inte klickfunktionen lika bra, men det går utmärkt att dra av håret med fingrarna också. Min stora katt som är van vid karda tycker dock inte att det är så kul, den är inte lika skön och hon blir ännu argare än vanligt när jag ska försöka borsta magen på henne. Min kattunge ville leka med den =)
2013-07-25
Recensent: Linda
Säger precis som tidigare recensioner: den är helt grym! är supernöjd, har en perser katt hemma och det går alldeles utmärkt att använda borsten till hennes tjocka, fluffiga päls. Klick-funktionen för att ta ur all päls ifrån borsten är väldigt smidig. Min katt fäller nästan ingenting efter att jag har borstat henne med denna fantastiska uppfinning. ^^ Köp!
2013-05-28
Recensent: Marie Anita
Bästa grej jag någonsin använt. Otroligt hur bra den fungerar. Massor av hår lossnar :)
2012-03-28
Recensent: Philippe
Absolut bäst! Så lätt att använda med klickfunktionen som bara rensar ut borsten. Ett drag och allt hår fastnar! Superbra :D